“Susret sa Evropom” danas u centru Prokuplja

0

Prokuplje će danas biti domaćin događaja „Susret sa Evropom“ koji jedeo kampanje „Evropa, to si TI“ koju finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i Vlada Republike Srbije preko razvojnog programa Evropski PROGRES.

Svi zainteresovani će na platou ispred Pošte,Jug Bogdanova 6, u periodu od 12 do 15 časova imati priliku da saznaju više o procesu evropskih integracija i koristima koje on donosi, a posebna će pažnja biti posvećena mladima koji će moći da se upoznaju sa mogućnostima za školovanje, usavršavanje i volontiranje u zemljama Evropske unije.

Uz zabavne sadržaje, posetioci će moći u Wi-Fi kutku da posete portale Evropskog PROGRESa, EU info centra, Erazmus+ i drugih i pronađu sve potrebne detalje o aktuelnim pozivima, mogućnostima i programima.

U okviru „Susreta sa Evropom“ biće održan i Sajam dobrih ideja na kojem će biti predstavljeni uspešni projekti koje su EU i Vlada Švajcrske podržali preko Evropskog PROGRES-a. Posetioci će moći da razgovaraju sa korisnicima o tome na koji način su dobili podršku, sa kojim izazovima su se susretali i na koje rezultate i uspehe su najponosniji. Na platou ispred Pošte biće postavljena i izložba koja će prezentovati podršku donatora Evropskog PROGRESa razvoju jugoistoka i jugozapada Srbije u proteklih 10 godina.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime