Sutra se u Prokuplju održava Muzičko poetski program Književne omladine Prokuplje

0

U organizaciji Doma kulture, Književna omladina Prokuplja sutra će se u 20 časova u restoranu „Despot“, izvesti umetnički program, pod nazivom „Despotski stih“.

“Zašto „Despotski stih?“ Zato što je on dostojni predstavnik svega lepog, najpre života, pa onda ljubavi, ali i borbe da se postigne i dostigne sve ono što je vredno nje. Kao i ranije, kroz ovaj muzičko poetski program, pored šestoro mladih pesnika, predstaviće se repertoarski šarenolikim muzičkim izvođenjima, muzički deo ove književne družine. Uz gitaru i zvuke klavira, opravdaćemo reči Despota Stefana Lazarevića, a osim toga i jedinstven naziv mesta na kojem nastupamo”, rekla je predsednik Književne omladine Prokuplja Ivana Đurković i pozvala ljubitelje poezije da im se prdruže u slušanju lepih stihova i muzike.

Književna omladina Prokuplja je u prethodnom periodu nastupala u nesvakidašnjim, neuobičajenim prostorima, van ustanova kulture, potvrđujući tako da umetnost može da se stvara i rađa na svakom mestu, a da su svi oni koji je vole, dobrodošli svuda gde je ima

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime