Švaleracija u malom mestu ili kako funkcionišu stvari…

3

Zašto su klinci nadrndani? Pa i vi biste se nervirali da vam neki matorac odvaljuje najbolji komad iz razreda, tip, koji, dok je bio “momak” nikad nije imao cure, koji se u međuvremenu proglasio biznismenom, oženio najbolju ribu iz kraja koju sad i ne primećuje, izrodio sa njom potomstvo koje je stasalo da sad sa njima izlazi u grad i glumi ultra modernog ćalca, zar ne?

Ovako, iz insajderskog ugla izgleda čitava stvar…

Što bi žargonski rekli “bruka kako dobro izgleda” klinka, stoji za šankom okružena isto tako lepim drugaricama, u susednom uglu za separeom sedi “baja” sa svojom ekipom ortaka, naspram njih klinci kojima se po ušima vidi da su nafurani hormonima i zaljubljeni u dotičnu zvezdu večeri. E sad, frka u pogledima, malo kafanskog dima i loše muzike, par pića…

Klinci šmekaju klinku, a i klinka bi verovatno njih šmeknula da ima samo pola grama mozgica i frka joj je sto je šmekaju jer preko puta sedi njen alfa mužjak zadrigo u salce i sede čuperke dok mu na vrh glave cakli “aerodrom za muve” i ne skida pogled sa svog plena u pelenama.

Šta ako joj priđe klinac? Nastaće lom! Matorac ne prilazi nikad, on s njom komunicira bezobraznim sms-ovima, oni se viđaju samo kad ih niko ne vidi.. Svedočanstva o njihovim randevuima beleže se njegovim mobilnim telefonom, čisto da može da se pohvali ortacima, a i da je drži u šaci. Klinac trza ali kapira u čemu je stvar i onda se jadan otkida od alkohola!

Naprednija varijanta alfa muzjaka je supra – alfa mužjak koji ima svog potrčka za muvanje riba. To je obično nekakav mafijaš u pokušaju koji je više vremena u svom zivotu proveo “s onu stranu zakona” nego na slobodi i stekao opasne ortake, koga povezuju sa raznim aferama i čije ime svi izgovaraju šapatom.

Njegov potrčko za muvanje balavica je crni gavran iz pesme koji, kad mu se šef namerači na neku malu, mora da joj priđe i saopšti “fantastično – stravično – super – euforičnu – juhu stvar”, ko se to raspituje za nju, da im zakaže satanak, da joj pravi društvo, dovodi, odvodi, opravdava časove, vodi je kod lekara i naravno raskida s njom.

Švaleras ide na slavu kod kuma sa svojim “komadom”, na letovanje, zimovanje, u provod… Naravno, žena ide na letovanje sa decom jer on ima “pune ruke posla” pa ne stiže. Sve u svemu, žena nije da toliko nema pojima, ali joj verovatno tako odgovara iz nekih razloga ili se plaši.

I to tako ide, traje neko vreme, pa pukne tikva!

Šaleraši se jednog jutra probude pored svojih maloletnih devojčica, uplaše se njihove glatke kože i uhvati ih panika od njenih zahteva i potreba, od sile koju su uhvatile, od njihove lepote, od straha da je ne izgube, pa na kraju sami pobegnu natrag svojim ženama.

Sete se da budu očevi, da imaju ćerke koje verovatno isto tako vreba neki matori perverznjak (švaleraši znaju odlično takve, znaju tačno sta im je u glavama)…

Zadihani banu na vrata kuće, okrenu ključ dva puta, zavuku se u krevet i pokriju po glavi.

Pročitajte i prvi deo priče: Švaleracija u malom mestu – priča o alfa mužjaku

Pročitajte i treći nastavak ove trilogije pod naslovom:

“Švaleracija u malom mestu iz ženskog ugla”

(Autor: “Slučajna prolaznica”)

3 KOMENTARA

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here