Švaleracija u malom mestu – priča o alfa mužjaku

7

Ako zelite da budete palanački frajer sa dobrim rejtingom, kako među ortacima, tako i među ženskim svetom, morate da budete oženjeni, da ste “privatnik”, da vozite auto kupljen “po nabavnoj ceni”, da redovno “pohađate kladionicu” i da imate DEVOJKU!

E sad, morate imati fb profil preko koga zabacujete udicu i opipavate puls, samo pazite da vam gospođa, formalna supruga ne dođe do passworda jer ćete morati da joj refundirate vaš “zoolški vrt raznih cica maca” u zlatu, autu ili nekom putovanju.

Ako imate otvoren nalog sa fotkama, ono, ja u autu, ispred auta, sa pištoljem, sa cvikama ko šofer šajbna, bacite se na sakupljanje što većeg broja napućenih maloletnica…

Vaša devojka mora biti mlađa od vase ćerke, najiidealnije neka njena školska drugarica, tako da ćete moći jednim udarcem da umlatite obe “našminkane”, jer nećete morati da se multiplicirate za praćenje…

Ovako, inače, lakše im je ući u trag kad su na gomili.

Sledeća stavka je da je redovno odvozite i dovozite u školu, da ona samo zbog vas beži sa časova, a da profesori misle da ste joj ćale.

Kreda za mobilni telefon je obavezna, jer to je po bon tonu, zatim krpice…

Pošto smo u prvom delu apsolvirali niski start – idemo dalje…

Nastavak prvog dela: Švaleracija u malom mestu ili kako funkcionišu stvari…

Pročitajte i treći nastavak ove trilogije pod naslovom:

“Švaleracija u malom mestu iz ženskog ugla”

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

Najnovije vesti iz Prokuplja, pročitajte OVDE

(Autor: “Slučajna prolaznica”)

7 KOMENTARA

  1. Malo preterano. Uspešan poslovni čovek (“privatnik”) vozi dobar auto jer sebi to zadovoljstvo može da priušti, ali ga ne parkira ispred kafića jer ne želi da privlači pažnju. Sa jedne strane zbog manguparije, sa druge zbog Poreske uprave. Ne znaš od koga pre da se paziš. Neće se upustati u vezu sa mladom sponzorušom (ne daj bože da je još i maloletna školarka), već sa zgodnom mladom ženom koja je diskretna i zbog sebe i zbog njega. Takav tip je previše zauzet da bi jurcao devojčice okolo. Jedan vikend (petak/subota) mesečno na Zlatiboru ili Srebrnom jezeru, nekoliko “vidjanja” mesečno u pristojnom hotelu u Nišu na nekoliko sati… Ovo što je ovde opisano obično čine mladi iskompleksirani kobajagi “biznismeni” finansijski jaki za publiku a uglavnom švorc.

    • Draga Milice, ako si prva na listi Facebook-a, kada se pretražuje pod imenom i prezimenom Milica Stojković razumem tvoj komentar. Tako mlada sa tom količinom šminke… Što se mene tiče, ne brini, moj mozak funkcioniše besprekorno. Mora jer od mene zavisi tridesetak porodica. Rokovi, kvalitet, nabavka, isporuka, penali, plate, porezi i doprinosi… i još mnogo stvari koje tvoja lepa glava ne može razumeti. Jednostavno, nemam vremena za lepe, mlade napadno našminkane sponzoruše. Moja prijateljica ima tridesetak godina, uspešna mlada žena i jedino nas interesuje kratko bekstvo od naporne svakodnevnice. Kada uskladimo svoje obaveze. Ni njena ni moja porodica ne trpe zbog toga a nama lepo. Zato, moj ti je savet: posveti se nečemu, naporno radi i ostvarićeš se. Nemoj da ti mladost prodje u eksploataciji ogledala.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime