Svetski šampion posetio Kuršumliju

0

Svetski profesionalni šampion u kik boksu, Aleksandar Konovalov danas je posetio Kik boks klub Kuršumlija i tom prilikom prisustvovao treningu mladih takmičara iz ovog kuršumlijskog kluba.

Konovalov je pre nedelju dana postao svetski prvak u lou kiku i uz posredovanje prijatelja iz Kuršumlije danas je posetio Kik boks klub Kuršumlija i tom prilikom posavetovao mlade kik boksere iz Kuršumlije koje uskoro očekuje prvenstvo centralne Srbije.

– Drago mi je što sam danas u Kuršumliji i što mogu savetima da pomognem mladim takmičarima iz ovog grada. Kazao sam im da je najvažniji rad jer je samo deset posto talenat, sve ostalo ukoliko žele da postanu ozbiljni takmičari zavisi od njihovog angažovanja, odnosno rada. Najvažnije je da imaju jasan cilj šta žele da postignu u životu i da ka tome streme, kazao je Konovalov.

Ovom prilikom gostu koji se takmiči u najboljem srpskom kik boks klubu, “Palminim tigrovima” iz Jagodine domaćini iz Kik boks kluba Kuršumlija uručili su poklone.

A kako boksuje svetski šampion Aleksandar Konovalov koji je danas posetio Kuršumliju, pogledajte u video snimku njegove borbe za titulu svetskog prvaka koju je boksovao pre nedelju dana u lou kiku u kategoriji do 64 kilograma:

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here