Tadićev odbor prešao u SPS

2

Kompletan Opštinski odbor Socijaldemokratske stranke u Kuršumliji kolektivno je prešao u Socijalističku partiju Srbije, navode u saopštenju kuršumlijski socijalisti.

– Verujemo da  ćemo u  okviru Socijalističke partije Srbije  lakše  ostvarivati  ideje socijaldemokratije i politički uticati da se stanje u ovom  izuzetno siromašnom i nerazvijenom kraju promeni na bolje,  izjavio  je bivši predsednik SDS-a Aleksandar Milenković.

Tim povodom održana je sednica Opštinskog odbora SPS u Kuršumliji na kojoj je prisustvovao član predsedništva i koordinator SPS-a za Tolički okrug mr Dejan Radenković koji je istakao da je bolji životni standard i interes građana Kuršumlije socijalistima prioritet.

Takođe je naglasio da SPS u Kuršumliji osnažuje svoje članstvo koje odlučno podržava zajedničkog kandidata SNS i SPS za predsednika Republike Srbije.

– Socijalistička partija  Srbije ima tradicionalno  veliko uporište u topličkom kraju.  Kuršumlija  spada u izrazito  najnerazvijene  opštine  u Srbiji, ali sa velikim potencijalom u poljoprivredi, voćarstvu i stočarstvu i banjskom turizmu.  SPS ima plan  kako da  oživi privredu ovog kraja  i spreči  odliv stanovništva. To je  privuklo i članove Socijaldemokratske stranke u redove SPS-a rekao je tim povodom Dejan Radenkovic.

Predsednik OO SPS Milan Stepanović istakao je da socijalisti Kuršumlije aktivno učestvuju u predsedničkoj kampanji zajedničkog kandidata SPS-a i SNS-a u cilju zajedničke pobede u Kuršumliji i pored toga što ne učestvuju u lokalnoj vlasti.

Vrata Socijalističke partije Srbije, kao državotvorne partije, otvorena su za sve one kojiima je danas jedinstvo ispred ličnih interesa, navodi u saopštenju OO SPS Kuršumlija.

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime