„Tatkova” škola slavi 63 godine postojanja

0

Polaganjem venaca na spomen bistu narodnog heroja Nikodija Stojanovića Tatka učenici i nastavnici istoimene škole danas su obeležili 63. rođendan.

Naredna nedelja će biti u znaku obeležavanja Dana škole, a su učenici u saradnji sa svojim nastavnicima pripremili bogat kulturno-umetnički program.

– Naša škola ima ukupno 960 učenika, zajedno sa izdvojenim odeljenjima u Bulatovcu, Reljincu i Donjoj Rečici. Uvek se trudimo da uradimo mnogo na unapređenju uslova za rad i učenje naših đaka. Ovih dana smo zahvaljujući lokalnoj samoupravi, mnoge stvari popravili u školi i učinili ih funkcionalnijim, rekla je ovom prilikom direktorka škole Ljiljana Subotić, istakavši da škola ima odličnu saradnju i sa ostalim institucijama u našem gradu.

Pored mnogobrojnih takmičenja i izvanrednih uspeha, kao jedan od najvećih u proteklom periodu, iz škole izdvajaju drugu nagradu za školski list „Polet“, koju im je dodelilo Društvo za srpski jezik i književnost Srbije, koje radi pri Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Program obeležavanja svečanosti povodom Dana škole, učenici i nastavnici nastaviće sutradan „Igrama bez granice“ u 11 časova i 30 minuta.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime