Tuga do neba: Sahranjena Nada Bogićević

0

Danas je na gradskog groblja u Blacu sahranjena dvanestogodišnja Nada Bogićević koju je u subotu na pešačkom prelazu u centru Blaca pregazio Nikola Bošković (24) iz ovog mesta.

– Sa takvom nadom vreme leti pa su brzo prošle prve izgovorene reči, prve vragolije i prve petice u školi. Tatina i mamina mudrica imala za sve vremena, od škole do folklora, od rukometa do fudbala, od familije do vršnjaka. Ja sve mogu, napisala je nedavno i taman kada je od prvih lutaka prelazila na karmine i prve simpatije umesto pešačkog prelaza prešla je liniju života. Samo pre tri dana ova malena varoš je zamukla. Hiljade zapaljenih sveća i buketi cveća nas opominju da nismo učinili što smo mogli da je zaštitimo – odzvanjale su reči oproštajnog pisma koje je u ime Blačana pročitao Zvonko Todorović, direktor Sportsko Turističkog centra.

Nesrećna devojčica koju su roditelji dobili posle sedamnaest godina braka, preminula je od povreda zadobijenih usled pada kada je na nju naleteo automobil marke “folf” za čijim upravljačem je bio Nikola Bošković(24), koji je prema nezvaničnim saznanjima imao 2,5 promila alkohola u krvi.

Kako nezvanično saznajemo, Nada je odletela i pala na okolnu žardinjeru a usled udarca su joj polomljeni kičma i vratni deo tako da je nesrećna devojčica preminula na putu do prokupačke bolnice gde nije pomogla ni reanimacija, dok je u niškom KBC konstatovana njena smrt.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here