U Aleksandrovcu prvi i najjači ,,Pokret za Župu – dr Jugoslav Stajkovac,,

8

Prvi sa punom listom od 59 kandidata u Aleksandrovcu Župskom za predstojeće izbore prijavio se ,,Pokret za Župu – dr Jugoslav Stajkovac,, koji je istoga dana kada su raspisani izbori predao svoju listu.

Druga po redu sa 40 kandidata prijavila se Demokratska stranka, a treći je SPS sa 35 kandidata. Četvrta po redu prijavljivanja u Aleksandrovcu je Srpska napredna stranka sa 55 kandidata.

U Aleksandrovcu je, inače, od maja 2012. vlast promenjena četiri puta, a na vlasti je koalicija GG “Pokret za Župu” i DS.

Konstanta u svim aleksandrovačkim promenama vlasti je Jugoslav Stajkovac, koji je šesti put od 1986. predsednik opštine. On je Aleksandrovac vodio od 1986. do 1988. i bio tada najmlađi predsednik opštine u SFRJ.

Avgusta 2013. godine osnovao je GG “Pokret za Župu”, čiji odbornici drže ubedljivu većinu u lokalnom parlamentu.

Njegov recept za uspeh, kako kaže, jeste da se prema građanima ponašate jednako kada ste na vlasti i kada niste.

– Recept za pobedu je da poštujete ljude i da čuvate poverenje koje su vam dali, da ste uvek u pokretu za sveukupni razvoj, a u Župi je to da svako selo ima uređene puteve, škole, domove kulture, sportska igrališta i druge infrastrukturne objekte, kako bi mladi ostajali na selu. Verujem da ćemo ponovo odneti pobedu na predstojećim izborima. Jer ljudi vide da se Župa gradi i razvija na svim poljima, a sve je to u interesu lepšeg i boljeg života, kaže dr Jugoslav Stajkovac.

Njegov slogan je red, rad i disciplina.

8 KOMENTARA

  1. Нисам сигуран да ће Стајковац и његов покрет да победе, али за Жупу би то било најбоље! Пуно среће на изборима!

  2. Najbolji predsednik koga je Aleksandrovac ikada imao je dr Stajkovac. Samo napred i da pobedi lokalna stranka umesto ovih beogradskih filijala koje slušaju kako im diriguju iz Beograda.

  3. Kada bi kao u Aleksandrovcu svuda biila jaka loklana stranka ili kao što je to pokret u Župi, nebi ove izanđale stranke mogle da ucenjuju i lažu građane kao što sada čine širom srbije

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime