U Banji će biti najtoplije-stižu i Brazilke

0
e-mail 1407 2008 sa otvaranja festivala Goran Sljivic

Vrnjačka Banja će narednog meseca, najverovatnije biti najtoplije mesto u našoj zemlji, a možda i šire. Priprema se nikad bogatiji program Vrnjačkog karnevala, koji će od 10. do 17. jula okupiiti veliki broj učesnika iz zemlje i inostranstva.

– Karneval će okupiti preko 4.500 učesnika, kako domaćih, tako i iz zemalja bivše Jugoslavije, zatim iz Rumunije, Bugarske, Brazila, Grčke, Kipra, dok će oko 300.000 posetilaca uživati u ovoj manifestaciji. Centralni događaj karnevala, je Velika međunarodna karnevalska povorka koja će se održati 16.jula sa početkom u 20 časova, dok je povorka za najmlađe, rezervisana za 13.juli sa početkom u 19 sati, kaže Ivan Trifunović direktor TO Vrnjačka Banja .

Iz Banje poručuju da će svi koji dođu kao i prethodnih godina naići na topao doček domaćina i karnevalsko raspoloženje koje će svima omogućiti da sve probleme ostave po strani.

– Verujemo da će takve zvezde kao što su Parni Valjak, Manjifiko, Legende, Crvena Jabuka, Saša Matić, Dara Bubamara, Leontina i zvezdice, Dejan Petrović i Big Bend biti magnet za posetioce, a kada se tome dodaju karnevalske grupe predvođene Brazilkama to će biti pravi doživljaj za pamćenje, kaže direktor karnevala Nebojša Bogićević

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here