Učenici Ćićkove škole sa “Tamarom u akciji”

0

Humanost učenika podmlatka Crvenog krsta OŠ “Ratko Pavlović Ćićko” još jednom na delu. Naime, oni su se dobrovoljno prijavili da pomognu u sređivanju kuće i dvorišta svoje drugarice Milke Radičević i njene porodice, koju je Tamarina ekipa ovih dana renovirala, za početak jednog lepšeg, lakšeg i vedrijeg života.

Podmladak je pripremio i poklone svojoj drugarici i njenoj porodici, ali i Tamari i njenoj ekipi. Zadovoljstvo je bilo obostrano. Vredne ručice dece su očas posla završile svoju misiju, a onda je usledilo slikanje sa celom ekipom.

Deca su imala priliku da upoznaju i Aleksandra Popovića, glavnog arhitektu celog projekta, koji je naše gore list. Njihova nasmejana lica su kruna ovog humanog podviga.

– Pa, dragi, sugrađani, vidimo se u nekoj narednoj akciji, a našoj drugarici i njenoj porodici svako dobro ubuduće, poručuju deca sa nastavnicom Danijelom Milošević, rukovodiocem ovog marljivog podmlatka.

Akciju je tehnički podržala direktorica OŠ ” R.P.Ćićko” Vesna Todorović i puno joj se zahvaljujemo, jer dobro se dobrim vraća, ističu u ovoj prokupačkoj školi.

Najnovije vesti iz Prokuplja pročitajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime