Učiteljica iz Prokuplja dobila priznanje

0
Foto: Jelena Babić, privatna arhiva

Učiteljica Jelena Babić dobila je priznanje za izuzetan pedagoški doprinos i afirmaciju učiteljskog poziva. Plaketa joj je uručena na Svečanoj akademiji održanoj povodom 137 godina postojanja i rada Učiteljskog društva Niš.

Ovo priznanje dodeljuje Učiteljsko društvo svake godine na svoj dan, a po odluci Komisije za dodelu priznanja i davanje predloga za odlikovanja u 2018. godini zavredile su ga učiteljica Danijela Ristić iz Pirota, Milica Živković iz Niša i Prokupčanka Jelena Babić.

– Nije dzabe rečeno: Čovek se uči dok je živ”. Ja bih pre rekla: Čovek napreduje dok je živ”. Ili bar ja mislim tako. Nakon priznanja i odabira u deset najboljih edukatora Srbije, stiglo je još jedno veliko priznanje. Rezultati su najbolji argumenti. – rekla je učiteljica Jelena Babić.

Jelena radi u izdvojenom odeljenju OŠ „Milić Rakić Mirko” u Donjem Kordincu. Nedavno je proglašena za jednu od deset najboljih edukatora Srbije u ovoj godini. O njenim pokretačima, motivaciji za rad i kreativnosti možete čitati i u našem magazinu Topličanka.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here