Udruženje „Volimo Jatrebac“ objavilo top 10 listu!

0
jastrebac top 10

Kao što je ranije i najavljeno, Udruženje „Volimo Jatrebac“ objavilo top 10 listu: 10 mesta koje morate posetiti na Jastrepcu.

Neprofitna organizacija „Volimo Jastrebac“ ima vizije, ideje i dugoročni plan za oživljavanje turizma u Topličkom kraju. Kao veliki zaljubljenici u prirodu, osnovali su udruženje sa namerom da što više ljudi upoznaju sa lepotama Jastrpca.

– Želimo da se najpre Topličani upoznaju sa prirodnim blagom koje nas okružuje. Onda ćemo možda moći da privučemo i ljude iz cele zemlje, pa i sveta, zašto da ne? Plan je da u maju mesecu predstavimo na našoj Fejsbuk stranici prvih deset mesta koje morate posetiti na Jastrepcu. Takođe, u izradi je i sajt udruženja na kom će svi zainteresovani moći da saznaju nešto više o lepotama Jastrepca, ali i o obilascima i izletima koje planiramo. – rekao je Aleksandar Milanović, jedan od osnivač udruženja.

Na stranici udurženja „Volimo Jastrebac“ objavljena je lista prvih deset najlepših mesta na Jastrepcu. Prvo će predstaviti Manastir Svetog Georgija na Ajdanovcu, koji u ponedeljak slavi svoju slavu Đurđevdan. Koja od ovih deset mesta ste vi posetili dosad?

jastrebac top 10

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime