Uhapšen vozač BMV-a zbog stravične saobraćajke

2

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvšio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, trstenička policija je po odobrenju javnog tužioca, odredila zadržavan je do 48 sati P.S. (39) iz Trstenika, saopštila je Policijska uprava Kruševac povodom teške saobraćajne nesreće kod Trstenika.

Policijska uprava u Kruševcu je večeras saopštila i da je do nesreće, u kojoj je jedna osoba izgubila živvot, došlo danas oko 15 časova u Osaonici kod Trsten ika.

– Do nesreće je došlo kada je vozač BMW-a trsteničkih registarskih oznaka preticao kamion i udario u drugo putničko vozilo marke ,,Opel kadet,, čiji je vozač poginuo na licu mesta. Teške telesne popvrede zadobila je supruga poginulog, koja je zbrinuta u kruševačlkojh oipštoj bolnici. Uviđaj je izvršio izamenik Osnovnog javnog tužioca u Trsteniku u prisustvu patrole saobraćajne policije, navodi kruševačka policija.

U ovoj saobraćajnoj nesreči život je izgubio Vasilije Nikolić iz Štulca, kod Vrnjačke banje, otac petoro dece.

Njegova supruga, Mila Nikolić, koja se porodila pre 10 dana, životno je ugrožena i lekari kruševačke bolnice se bore za njen život.

2 KOMENTARA

  1. Nije on jedini koji treba da odgovara. Na sud treba i onaj policiski sljam koji ga stiti godinama i omogucio mu da se tako ponasa

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime