Uskoro počinje izgradnja nove bolnice u Prokuplju

1
Besplatni preventivni pregledi

PROKUPLJE: Nova bolnica u Prokuplju je kapitalni projekat o kom se govori od prošle godine. Premeštanjem bolničkog kompleksa u zgradu Doma zdravlja građanima će na jednom mestu biti pružena kompletna zdravstvena usluga. Početak radova se očekuje uskoro, saznaju Top novosti.

U razgovoru sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem saznali smo da je pre dve nedelje Grad dobio saglasnost Komisije Ministarstva zdravlja da se sa izgradnjom bolnice počne.

– Mi smo dobili saglasnost komisije i ta saglasnost je upućena Kancelariji za javna ulaganja. Ova komisija je sastavljena i od lekara, zdravstvenih inspektora, sanitarnih inspektora, građevinaca i svih lica relevantnih da ovakvu odluku donesu. Tako da se neposredno posle praznika očekuje raspisivanje tendera za izgradnju prve faze, a to je energetska efikasnost.– rekao je dr Laketić.

Prva faza radova košta oko 800 miliona dinara. Plan je da se ovi radovi završe do Nove godine.

O ovom i drugim kapitalnim projektima planiranim za ovu godinu u Prokuplju čitajte uskoro u ekskluzivnom intervjuu sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem.

1 KOMENTAR

  1. Sve se pocinje,sve se gradi,projekti na sve strane…prokuplje jos malo postace dubai,ali za jedno par miliona godina ovim tempom

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime