Uskoro počinje izgradnja nove bolnice u Prokuplju

1
Besplatni preventivni pregledi

PROKUPLJE: Nova bolnica u Prokuplju je kapitalni projekat o kom se govori od prošle godine. Premeštanjem bolničkog kompleksa u zgradu Doma zdravlja građanima će na jednom mestu biti pružena kompletna zdravstvena usluga. Početak radova se očekuje uskoro, saznaju Top novosti.

U razgovoru sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem saznali smo da je pre dve nedelje Grad dobio saglasnost Komisije Ministarstva zdravlja da se sa izgradnjom bolnice počne.

– Mi smo dobili saglasnost komisije i ta saglasnost je upućena Kancelariji za javna ulaganja. Ova komisija je sastavljena i od lekara, zdravstvenih inspektora, sanitarnih inspektora, građevinaca i svih lica relevantnih da ovakvu odluku donesu. Tako da se neposredno posle praznika očekuje raspisivanje tendera za izgradnju prve faze, a to je energetska efikasnost.– rekao je dr Laketić.

Prva faza radova košta oko 800 miliona dinara. Plan je da se ovi radovi završe do Nove godine.

O ovom i drugim kapitalnim projektima planiranim za ovu godinu u Prokuplju čitajte uskoro u ekskluzivnom intervjuu sa narodnim poslanikom dr Darkom Laketićem.

1 KOMENTAR

  1. Sve se pocinje,sve se gradi,projekti na sve strane…prokuplje jos malo postace dubai,ali za jedno par miliona godina ovim tempom

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here