Uskoro ulična rasveta u Novoj Božurni

1

U toku su radovi na uličnoj rasveti u Novoj Božurni. Uvođenje uličnog osvetljenja u ovom prigradskom prokupačkom naselju radi se na dužini od 1100 metara.

Predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović je rekao da na ovaj način rukovodstvo lokalne samouprave želi ravnomeran razvoj svih delova opštine. Zajedno sa Dejanom Lazićem, članom Opštinskog veća zadužen za izgradnju i infrastrukturu,  on je obišao radove za uličnu rasvetu u selu Nova Božurna.

– U cilju poboljšanja uslova života i rada u gradskim i prigradskim naseljima do sada su urađeni mnogi infrastrukturni poslovi. Tokom letnjih meseci u mnogim seoskim sredinama adaptirani su školski objekti i otvorena nova odeljenja za pohađanje nastave, sanirani i izgrađeni putevi, uvedeno ulično osvetljenje, adaptirane seoske ambulante i organizovane mnoge humanitarne akcije za pomoć najugroženijim osobama, izjavio je predsednik Paunović.

Pored radova u Novoj Božurni, uporedo teku radovi u selima Vodice i Dobrotić. Ukupna vrednost radova za ulično osvetljenje u navedenim selima iznosi oko 600 hiljada dinara.

Izvođači  radova navode da bi ulično osvetljenje trebalo da se pusti do kraja ove nedelje.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime