Uspeh kuršumlijskog bubnjara Stefana Pavlovića na rok festivalu u Beogradu

0

Na Bunt Rok Festivalu u Beogradu koji organizuje RTS već par godina unazad, kuršumlijski bubnjar Stefan Pavlović sa bendom “Mir i haos” osvojio je četvrto mesto.

Nastupalo je 11 bendova sa svih strana Srbije. Bend Mir i Haos iz Beograd je nastupio sa dve numera, od toga takmičarska numera je “Teraš me na plač” i revijalna “Konobar Ivo”.

– Konkurencija je bila velika, ali kao i svaki ambiciozan bend za nas je to bila jedna velika pobeda iako smo zauzeli 4. mesto. Bitno je da smo se mi fenomenalno proveli tog dana kada je bilo snimanje i upoznali mnogo dobrih muzičara, producenata, ali pre svega mnogo dobrih osoba. Takođe sam imao čast i da upoznam bend Random iz Beograda koji će nastupiti na Kuršumlijskoj Gitarijadi ove godine i mogu reći da ostali bendovi imaju razloga za strah, ali i dobru motivaciju da se pokažu u najboljem mogućem pogledu. I za kraj pohvalio bih sve ostale bendove i poručio da ne trebaju odustajati od svojih ciljeva i da moraju nastaviti dalje da se bore kako bi uspeli, prenosi utiske Pavlović.

On ističe da duguje ogromnu zahvalnost svim članovima organizacije Bunt Rock Festivala na gostoprimstvu i profesionalizmu.

Inače, članovi  benda “Mir i haos” su:

Vuk Stevanić – Vokal i gitara

Jovan Mićković – gitara

Dimitrije Petrović – bas gitara

Stefan Ilić – klavijatura

Stefan Pavlović – bubanj

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime