Veče evergrin muzike u Prokuplju

0

Jedan od koncerata, koji prokupačka publika sa velikim nestrpljenjem svake godine očekuje u novembru, a po čemu je Dom kulture odavno postao prepoznatljiv, jeste sigurno posvećen evergrin muzici koje se tradicionalno po deseti put, pod simboličnim nazivom „10 godina je prošlo kao tren“, sutra (2. movembra) u 19 časova u bioskopu Toplica.

– Nastupiće 18 izvođača u sat i po vremena, koji u svetu muzike znače nešto u našem gradu, ali će među njima biti i onih koji su se već pojavljivali u mnogim poznatim televizijskim emisijama, rekao je u ime organizatora Vladan Milutinović.

On je dodao da će koncert sadržajno biti veoma bogat, jer će na njemu biti zastupljena muzika iz pedesetih, šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

– Biće solo i duetskih pesama, a nastupiće i veterani i oni najmlađi uz pratnju orkestra Doma kulture pod rukovodstvom Bobana Kostića, istakao je Milutinović.

Iz ove ustanove kulture, pozivaju publiku, koja je ranijih godina uživala u pesmama nekih starih dobrih vremena, da ponovo dođe i povede sve one koji dosad nisu slušali evergrin u izvođenju prokupačkih muzičara, jer se kako kažu, sigurno neće pokajati.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime