Više od milion dinara za “Kutak za mlade” u Kuršumliji

0

Ministarstvo omladine i sporta finasiraće realizaciju projekta Kancelarije za mlade u Kuršumliji pod nazivom “Kutak za mlade” u iznosu od 1.299.643,74 dinara, koji ima za cilj renoviranje lokalne Kancelarije za mlade, čime će prostorije u kojima se skupljaju mladi, dobiti sasvim nov i moderan izgled.

– Najiskrenije se zahvaljujemo Ministarstvu omladine i sporta na odobrenom projektu koji je od ogromne vaznosti za mlade, jer ćemo dobiti sasvim nov, uređen i mnogo lepši i funkcionalniji prostor za rad, koji će mladima svakako biti daleko primamljiviji. Projekat je među prvih pet najbolje ocenjenih projekata. Njime se nastavlja suštinska podrška mladima, razvoju njihovih ideja i svakako da unapređuje rad u oblasti omladinske politike na lokalu, kazao je Petar Dikić, koordinator Kancelarije za mlade u Kuršumliji.

Dikić ističe da će se projekat realizovati u narednih pet meseci, i za to vreme biće promenjena kompletna i zastarela stolarija, podovi, zidovi i sve ono čime će se oplemeniti prostor namenjen mladima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime