Više parking mesta u Prokuplju

0

Javno komunalno preduzeće „Čistoća“ privodi kraju radove na obeležavanju vertikalne signalizacije na teritoriji grada. Kako navode u ovom preduzeću, ukoliko vremenske prilike budu povoljne, grad će uskoro imati potpuno obnovljenu, kompletnu horizontalnu i vertikalnu signalizaciju.

Prema rečima direktora ovog preduzeća, Zorana Radovanovića, JKP „Čistoći“ su odnedavno, pored održavanja gradskih ulica i javnih površina, dodeljeni i ovi poslovi, tako da su radnici „Čistoće“ užurbano radili kako bi sve bilo završeno do pre početka zime.

– Počeli smo još pre početka školske godine sa obeležavanjem oznaka za škole i pešačkih prelaza. U međuvremenu smo popravili oštećene saobraćajne znakove, dok smo manje oštećene popravili. Takođe smo na teritoriji grada i na prilazima u grad, obeležili oko trideset autobuskih stajališta, rekao je Zoran Radovanović, direktor JKP „Čistoća“.

U okviru ovog projekta, završeni su i radovi na obeležavanju parking mesta za invalidna lica, a u toku je i obeležavanje kompletnog parking prostora. Invalidna lica će od sada imati više mesta za parkiranje, koja su obeležena po novim propisima, što znači da će biti šira, kako bi se omogućilo lakše kretanje vozila. Parkiranje za invalide je besplatno, uz potrebnu dokumentaciju JKP „Čistoća“ izdaje godišnje karte, koje ova lica mogu koristiti na teritoriji cele Srbije

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime