Vraćali ukradeno oštećenima u Kuršumliji

1

Nakon što je kuršumlijska policija rasvetlila višestruke krađe organizovane grupe koja je krala sve što im je došlo pod ruke na teritoriji opštine Kuršumlija, nekima od oštećenih vraćene su ukradene stvari tako što su ih pronašli u dvorištima i pomoćnim objektima, praktično na istim mestima odakle su ranije nestali!

Pa je tako jednom od oštećenih vraćena drljača koja je bila prefarbana, dok su drugom oštećenom vraćene metalne stube, a trećem kosa koja je takođe bila prefarbana, saznaju Top Novosti. Stvari su po svoj prilici vraćene pod okriljem noći od strane lopova koji su ih ranije ukrali!

Pretpostavlja se da su članovi ove grupe koja je “operisala” na teritoriji kuršumlijske opštine, u strahu od visokih kazni koje im prete, pokušala da vraćanjem ukradenih stvari ublaže robijanje. Njima, kako saznajemo, preti nešto blaža kazna zatvora jer tokom krađa nisu obijali kuće i objekte, već su odnosili ukradeno iz dvorišta i pomoćnih objekata koji nisu bili pod ključem.

Kuršumlijska policija je inače podnela krivične prijave protiv J.B. (22) i S.S. (20) iz Kuršumlije zbog krađe stvari i robe u vrednosti od oko 400 hiljada dinara. Istragom je utvrđeno da su u krađama učestvovala još nekolicina pomagača koji su pomagali i skladištili ukradene stvari.

Više o tome pročitajte u vesti:Kuršumlijska policija rasvetlila višestruke krađe organizovane grupe

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime