Za sanaciju puteva u Prokuplju 17 miliona dinara

0

Na teritoriji Opštine Prokuplje u toku su radovi na sanaciji gradskih ulica, makadamskih i nekategorisanih seoskih puteva.  Iz budžeta za ovu namenu izdvojila oko 17 miliona dinara, navode u Opštini Prokuplje.

Radove u Donjoj Trnavi , zajedno sa predstavnicima ove seoske mesne zajednice, danas je obišla i delegacija Opštine Prokuplje, koju su činili članovi Veća Milan Aranđelović, Vladimir Pešić i pomoćnik predsednika Opštine Vladica Mladenović.

Član veća Milan Aranđelović istako je da je iz budžeta Opštine Prokuplje za sanaciju puteva u Donjoj Trnavi obezbeđeno 600.000 dinara.

– Čim su vremenske prilike dozvolile započeli su radovi na sanciji puteva, u cilju najpre povećanja bezbednosti saobraćaja, ali i kako bi našim poljoprivrednicima omogućili da brže i lakše stignu do svojih voćnjaka, povrtnjaka i oranica na kojima su već uveliko počeli radovi, objasnio je Aranđelović.

On je još podsetio su su radovi na sanaciji puteva urađeni u selu Bacu i Bajčincu, a da sledi početak radova u Mađaru, Mršelju Merovcu , Velikoj Plani i drugim selima naše opštine.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime