Zajebancija države: Prosečna plata u Kuršumliji 67.964 dinara!?

14

Prema najnovijim podacima Republičkog zavoda za statistiku, u opštini Kuršumlija je prosečna plata 67.964 dinara čime je svrstana na peto mesto u Srbiji po visini zarada!?

“Na četvrtom i petom mestu po visini majskih primanja su dve opštine s juga Srbije koje spadaju među najnerazvijenije u zemlji: Medveđa sa 68.784 dinara i Kuršumlija sa 67.964 dinara, podaci su Republičkog zavoda za statistiku Srbije.

Prema ovim podacima, u susednoj opštini Prokuplje, prosečna zarada je 35.870 dinara što je skoro duplo manje nego u Kuršumliji!?

Prema istim podacima iz 2016. godine, Kuršumlija je bila na samom začelju u Srbiji sa prosekom plata 31.463 dinara, pa prema ovim, novim, ispada da je udvostručen standard građana Kuršumlije!?

Naravno, ovi podaci su kao što je u naslovu i navedeno, pre zajebancija države ili nekog ko je možda namerno ili slučajno pomešao opštine jer ovako visoku platu u Kuršumliji nema ni dva posto zaposlenih!

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

14 KOMENTARA

  1. A joj majko mila…ko plasira takve gluposti. Da nije zalosno bilo bi smesno.Ljudi rade za minimalac,tacnije rade samo da bi mogli da plate racune. Ono sto i prime na kraju meseca nemoze ni da se nazove platom.
    Pozdrav iz Blaca,nadomak Krusumlije.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime