Završen sportski program u Prokuplju

0

Sportski program koji je bio izuzetno bogat i koji je održan u sklopu proslave gradske slave završen je finalnom utakmicom u malom fudbalu, takmičenjem u nadvlačenju konopca i turnirom u odbojci.

U fudbalu u sjajnom ambijentu pred punim tribinama u finalu ekipa MZ Selja je nakon boljeg izvođenja penala savladala MZ Ćićko i osvojila prvo mesto. Treće mesto u malom fudbalu pripalo je MZ Strahinja.

– Turnir u malom fudbalu je bio izuzetno uspešan. Gledali smo kvalitetan fudbal, suđenje je bilo dobro a najvažnije je da su tribine bile pune publike što je bio i naš cilj, rekao je Milorad Žugić šef službe za sport Opštine Prokuplje dodavši da su finalne večeri doprinos proslavi slave grada dale i članice Ženskog fudbalskog kluba „Krstarica“ koje su odigrale revijalni meč.

Prvi put ove godine održano je takmičenje u nadvlačenju konopca. Posle velike borbe prvo mesto zauzela je ekipa MZ Toplica, drugo je pripalo MZ Tatko dok je treće mesto zauzela MZ Ćićko.

Turnir Mesnih zajednica u odbojci 3 na 3 održan je na terenu prokupačke Gimnazije. Mladi odbojkaši su pokazali zavidno znanje a najbolja je bila ekipa MZ Ćićko, drugo mesto osvojila je MZ Tatko dok je treće pripalo MZ Toplica.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here