Završena dvodnevna rok žurka u Kuršumliji

0

Sinoćnim nastupom Kerbera pred nekoliko stotina posetilaca, te proglašenjem pobednika “Kuršumlijske gitarijade 2017” – benda Random, završena je velika dvodnevna rok žurka u Kuršumliji.

Sinoć su najpre nastupili bendovi u takmičarskom delu Gitarijade, bendovi Crveni karton, Evolucija, Random, Zemljotres i Sanatorijum.

Nakon njih, nastupila je plesna grupa Ragnarok koja je izvela nekoliko numera pored upaljenih baklji što možete videti u video snimku OVDE

U 22 časa, nastupili su pobednici prošlogodišnje Gitarijade, bend Infinitiv.

Pobednici Gitarijade – bend Random

Oko 22 i 30, usledilo je proglašenje pobednika i dobitnika nagrada bendova koji su ušli u finale. Stručni žiri je je pobednika proglasio bend Random koji je osvojio i novčanu nagradu u iznosu od 50.000 dinara. Drugo mesto zauzeo je Crveni karton i osvojio 30.000 dinara, dok je treće mesto pripalo bendu Evolucija.

Uprlkos kiši koja je padala tokom cele večeri, igralište Drinkine škole je bilo puno publike koja je oko 23 časa ovacijama dočekala i ispratila Kerber koji je do kasno iza ponoći izveo najpoznatije numere koje su podigle publiku na noge.

Video snimak nastupa Kerber-a možete pogledati OVDE

Fotografije sa završne večeri Kuršumlijske gitarijade pogledajte OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime