Zdrava pijaća voda za celu opštinu

4

Aktuelan saziv  Skupštine Opštine Prokuplje održao je poslednju sednicu uoči predstojećih izbora, koji će se održati 24. aprila 2016. godine.

– I pored toga što je ovo poslednje skupštinsko zasedanje, doneli smo neke veoma važne odluke za građane opštine Prokuplje.  Na prvom mestu je Odluka o izradi prethodne studije opravdanosti sa Generalnim projektom vodosnabdevanja prigradskih sela, Đurevac,  Nova Božurna, Novo Selo,  Babin Potok, Gornja i Donja Stražava i Berilje.  Ova naselja nemaju dovoljne količine zdrave pijaće vode, zato smo i doneli ovu odluku kako bi u  narednom periodu radili na obezbeđivanju zdrave, pijaće vode  na celoj teritoriji opštine Prokuplje., rekao je predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović.

Prema njegovim rečima, Odluka o geografskom informacionom sistemu takođe je jedna od značajnih koju su odbornici podržali.

Urađen je Projekat geografskog informacionog sistema  za opštinu Prokuplje, zahvaljući kome se u svakom momentu, prilikom izvođenja infrastrukturnih radova, može znati gde se nalazi  određena instalacija.

Ovaj projekat u iznosu od 80.000 eura finansira  Evropski PROGRES, a Opština Prokuplje učestvuje sa samo 10% sredstava.

4 KOMENTARA

  1. Svaka od danasnjih odluka je resenje za dugogodisnje probleme, tako da iako je ovo poslednja sednica ima dobar rezultat, ne cudi sto SNS ima najvecu podrsku

  2. Jel to pijaca na prostoru iza Eko pumpe? To je odlicna lokacija za pijacu, ovde je skoncetrisan veliki broj stanovnika a i za ostale je prakticno zbog parking i prilaza!

  3. Ko je zadovoljan zivotnim standardom i ostalim stvarima glasace ove na vlasti ko nije glasace suprotno,zelim svim ovima koji glasaja vlast da ovako zive ceo svoj zivotni vek.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime