Žena staklom isekla starijeg čoveka

0

Interventna policija u Kruševcu je danas sprečila još jedno u nizu nasilje u porodici, koje se dogodilo u Ulici Nova Balšićeva 24-4. Privedena je žena osrednjih godina, za koju se sumnja da je staklom po licu isekla sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca. On je kolima hitne povezen u kruševačku bolnicu na obradu posekotina.

Nemio događaj desio se nešto posle 9 sati, a prethodila mu je žučna svađa žene i mučkarca koji su, saznajemo od komšiluka, sudskim putem podelili stan, koji je nekada pripadao muškarcu, a potom je ona uspela da dobije deo.

– Čula sam zapomaganje i zvanje ,, u pomoć, upomoć,,. Niko nije ni poverovao da je čovek napadnut, jer se oni stalno svađaju. Vrištao je ovaj čovek, zove se Raca, pa je neko od komšiluka pozvao policiju i hitnu pomoć. Videla sam čoveka svog krvavog po licu kako ulazi u kola hitne pomoći. Čujem da ga je ta žena, valjda mu je bila ljubavnica, isekla staklom od prozora koji je još sinoć polomljen, priča nam jedna komšinica.

– Iz tog stana stalno se čuje svađa. To dugo traje. Prozor je polomljen sinoć, valjda vaznom za cveće. Videla sam kako policija ubacuje u kola interventne jednu mlađu ženu, ističe komšinica iz susedne zgrade preko puta.

Istraga je u toku, a očekuje se i zvanično saopštenje policije.

Nije bilo krivičnog dela, a čovek zvao upomoć ?!

Povodom jutrašnjeg privođenja na informativni razgovor žene koja je , prema tvrdnji komšiluka, napala staklom od prozora sedamdesetčetvorogodišnjeg muškarca, policija nije izdavala nikakvo saopštenje, a na naš zahtev o čemu se, zapravo radi, dobili smo sledeći odgovor:

– Ovde nije bilo krivičnog dela. Oboje su saslušani i oni se često svađaju i mire, pa su upozoreni, kažu u kruševaškoj policiji.

Na naše pitanje zašto je čovek zvao ,,upomoć,, , pa je i interventna policija stigla na lice mesta, u policiji ističu da je ,,čovek imao srčane smetnje,,.

Nikome u komšiluku nije jasno kako čovek sa srčanim smetnjama , kada gubi vazduh, može toliko da viče,, upomoć,,.

Posle svega što se dešavalo, ispada samo da je čovek imao ogrebotine po licu, a da je zbog toga uznemiren komšiluk ?!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime