Značaj izbora dobre sale za proslavu svadbenog veselja

0

Kada je u pitanju venčanje jasno je da želimo da sve bude besprekorno i prođe u najboljem mogućem redu tako da vi, ali i gosti uživate u svakom trenutku. Izbor sale za proslavu venčanja mnogima zadajte glavobolju, a može da bude jednostavan uz nekoliko praktičnih saveta.

Pa, krenimo redom! 

Dobra sala za proslavu venčanja će vam omogućiti preglednost i konfor

Kada birate salu za venčanje prvo na šta trebate da mislite prema iskustvima drugih ljudi, ali i profesionalnim dekoraterima jeste preglednost i konfor koji vam objekat pruža. Kada se prvi put susretnemo sa određenim prostorom i kročimo u njega nemamo jasnu sliku o tome kakav utisak ostavlja kada se u njemu nađe 20, 30, 100 ili više ljudi. 

Kako vas ne bi poneo prvi utisak najbolje je posavetovati se sa osoboljem restorana, pročitati iskustva ljudi vezana za sam objekat i odlučiti. 

Pokazalo se da dobre sale za proslavu venčanja pružaju unapred predviđen prostor za igranje, kako bi se gosti osećali konforno i mogli da slave nešto dalje od stolova gde je hrana. Ovo je praktično mesto, obično zazuma centralni deo sale i može da bude skromnih dimenzija, ali je udaljeno od hrane što doprinosi opuštenoj atmosferi prilikom same proslave.

Predlažemo vam da birate sale koje imaju predviđen prostor za mladenački sto, kako bi vam sala bila pregledna i kako bi u svakom trenutku mogli da se pozdravite sa gostima, pritom vam čitava situacija neće biti naporna. 

Dobra sala za venčanja ima predviđeni prostor za muziku

Bilo da vi organizujete muziku ili je ona u sklopu sale i domaćna treba proveriti da li imaju svoje mesto u okviru sale i da li je ono dovoljno konforno za njih, ali i instrumente koje donose sa sobom. Imajte na umu da će bend praviti pauzu i da u okviru sale treba da im se pruži mesto na kom će odmoriti i poslužiti se hranom u okviru zasebnog stola ili ćete ih po vašoj želji smestiti sa gostima. 

U svakom slučaju ovo je na prvi pogled sitnica koja kasnije može ispasti problem tako da ga rešavate u sred svog venčanja, umesto da uživate. 

Osvetljenje sale i dekoracija

Planirate da  proslavu započnete u toku dana a završite je u noćnim časovima?

U tom slučaju nemojte zaboraviti na osvetljenje sale, osvetljenje je deo dekoracije pa možete uštedeti na cvetnim aranžmanima ako je sala dobro opremljena svetlima tako da ona zasene prisutne. 

Kada kažemo zasene prisutne mislimo na prozore koji će pružiti dovoljno dnevne svetlosti gostima i pogled koji će privlačiti pažnju. U večernjim časovima svetlosni efekti su više nego poželjni stvoriće opuštenu atmosferu savršenu za ples. 

Pored samog osvetljenja dobro opremljene sale za venčanja nude i svoj aranžman dekoracije koji podrazumeva cvetne aranžmane i propratne detalje uz prvi mladenački ples (dim, svetlosni efekti).

Parking mesta

Poslednja, ali jednako važna stavka jesu parking mesta ispred i u okolini sale za venčanje, koja trebaju da budu dostupna gostima i garantuju bezbednost njihovih vozila. 

U zavinosti od lokacije sale parking bi trebao biti obezbeđen, kako bi se gosti osećali sigurno i opušteno. 

Zaslužili ste najbolje!

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime