Završavaju se radovi na rekonstrukciji OŠ “Miloje Zakić”

1

U Osnovnoj školi „Miloje Zakić“ u Kuršumliji u toku su završni radovi na zameni dotrajalih i starih prozora, rekonstrukciji krovnog pokrivača i izradu fasade.

Prema rečima predsednika kuršumlijske opštine Radoljuba Vidića, novac za rekonstrukciju OŠ “Miloje Zakić” obezbedili su lokalna samouprava i EU Progres.

– Nakon završetka ovih radova koji se očekuju već polovinom sledećeg meseca, ukoliko vremenske prilike dozvole izvođačima da završe sve planirane aktivnosti, krenućemo sa drugom fazom rekonstrukcije koju nam je omogućila Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima. U bliskoj budućnosti planiramo i zamenu dotrajalih i starih vrata na učionicama kao i kompletnu rekonstrukciju grejanja koje je trenutno u veoma lošem stanju, te je za tu namenu potrebno odraditi elaborat za zamenu energenata. Nastojaćemo da ova škola dobije potpuno novo ruho a učenici i zaposleni bolje uslove za obrazovanje i rad, kazao je predsednik Vidić.

Novac u iznosu od 180.000 evra za rekonstrukciju Zakićeve škole obezbedio je EU Progres, 100.00 evra i Opština Kuršumlija 80.000 evra.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime