Bobanu Stankoviću uručena Balkanska muzička nagrada

0

Prokupčanin talentovanih prstiju Boban Stanković dobitnik je priznanja “Balkanska muzička nagrada – Balkan Music Award” za postizanje uspeha, negovanje narodne muzike Srbije i Balkana i to odlukom žirija koji su sačinjavali predstavnici televizijskih i radijskih redakcija, priznati producenti i menadžeri, predstavnici diskografskih kuća na Balkanu, urednici štampanih medija i internet portala.

Sava Centar će zapamiti njegovo kolo i nesvakidašnje sviranje, a Boban iznenađenje i radost što je nagradu dobio.

– Moje srce je puno! Dođoh sa turneje, a onda iz Vrnjačke Banje u prestonički , Sava centar kako bih preuzeo ovo značajno priznanje u mojoj umetničkoj karijeri. Nisam se nadao ovom divnom događaju, a kako kažu, najlepši trenuci se dešavaju onda kada se najmanje nadate. Odlukom velikog žirija, dobih “Balkansku muzičku nagradu” koja svakako najavljuje reizdanje i snimanje novih melodija. U toku su dogovori sa jednom nacionalnom velikom medijskom kućom, tako da verujem da će mnoge melodije bazirane na tradicionalnoj muzici, ugledati svetlost dana. Put do uspeha nije bio lak, ali posao kojim se bavim nosi slobodu kretanja, umetničkog stvaranja i mnogo ljubavi. Kada se sve lepo upakuje, nastaje pesma koja se pamti i ostaje u narodu. Za sva vremena! – rekao je ovaj prokupački harmonikaš.

Ova godina je lepo počela za Bobana Stankovića, dok svira nagrade samo pristižu, tako je ovenčan Oskarom popularnosti, Estradnom nagradom Srbije, ali i statusom istaknutog estradnog umetnika.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime