Doživljaj kupovine garderobe je u ovim prodavnicama kao nigde drugde

0
devojka-šoping
Foto: Pixabay.com

Ko sve uživa u šopingu? Mi ga obožavamo!

Probiranje, isprobavanje, pa završetak kupovine sa onim dobrim osećajem u stomaku, propraćen radošću oko svežih stvari koje smo kupili i u čijem ćemo nošenju uživati. 

No, zavisno od mesta na kom kupujemo, celo šoping iskustvo možemo da pamtimo kao prijatnije ili manje prijatno i zabavno. Kako bismo priuštile sebi najbolji doživljaj tokom šopinga, korisno je informisati se o tome koje prodavnice pružaju najlepše iskustvo šopinga.

Gde je to šoping prijatan i zabavan kao nigde drugde, saznajte u nastavku teksta. 

Online prodavnica za maksimalni šoping užitak

Kada je u pitanju online kupovina pantalona MiaMaya se pokazala kao savršena online, ali i oflline prodavnica. Osim što imaju ultra-brz web shop, na kome su svi odevni komadi odlično sortirani, pa i lako pronalazivi, sama online kupovina obavlja se u svega nekoliko minuta.

Jednostavan formular koji se popunjava pre potvrde narudžbine odmah pored ima sliku na kojoj se jasno vidi pregled korpe, odnosno stvari koje ćete kupiti, te če vam u svakom koraku kupovine biti jasno tačno šta ste markirali da kupite i koji je tačan račun za stvari koje ste naručili. 

Ova Internet prodavnica jedna je od retkih primera izvanredne implementacije online kupovine na našem tržištu, te nudi iskustvo online šopinga nalik na ona u svetskim metropolama. Za dame koje ne vole online kupovinu je dobra vest da ih jednako vrhunski ugođaj čeka i u fizičkoj prodavnici ovog brenda, u samom centru prestonice. 

Pariske prodavnice za šoping kao svetski standard

Pariz je bio i ostao svetska prestonica mode, te ne čudi što je ovaj stilski grad i destinacija za koju se veruje da ima najveći broj prelepih prodavnica koje nude vrhunsko iskustvo kupovine svakoj kupoličarki. 

Le Bon Marché pravi je primer lepote i tradicije prodavnica u ovom gradu. Predstavlja najstariju robnu kuću u Parizu, otvorenu 1852. godine. Zadržala je svoj rustični šmek, pa je turistički manje atraktivna od nekih drugih robnih kuća u Parizu, ali predstavlja ovaj grad na autentičan način, baš onakvim kakav jeste.

Klijentela ove robne kuće važi za šik i sofisticiranu, a u njoj su smešteni vrhunski dizajnerski brendovi i impozantno odelenje donjeg veša, pa i nakita, kao i muški departmant. Kad jednom odete u Le Bon Marché više ni jedan tržni centar neće moći da zadovolji sve vaše zahteve. 

Minimalističke prodavnice Rima za moderni šoping

Sigurno već znate koliko je minimalizam popularan u modnom i svakom drugom smislu. Prezasićenje konzumerističkim navikama savremenog čoveka je dovelo do potrebe za čistijim, praznijim životnim prostorom, ali i svakim drugim.

kupovina
Foto: Pixabay.com

To su odlično uočili vlasnici prodavnica u Rimu, te mnogi od njih i oprobali ovaj trend. White Gallery najbolji je primer minimalizma u svetu modnih prodavnica, a prostire se na tri sprata. Belina i svetlina, uz minimum detalja, najupečatljivije su odlike enterijera ove prodavnice, ali pažnju okupira još jedan detalj.

Način izlaganja stvari u ovoj prodavnici je kao u muzeju. Stvari su izložene na bistama i policama koje izviru iz zidova, pa se čine kao deo kakvog umetničkog dela. Čitav prostor ove prodavnice ostavlja bez daha! 

Seul prednjači u kreativnim rešenjima izgleda prodavnica

Otkriven 2014, Rare Market u Seulu je smešten daleko od glavne šoping destinacije južnokorejske prestonice, ali svojim izgledom često ukrade pažnju turista u potrazi za šopingom. 

Rare Market okuplja manje, alternativnije dizajnere na jedno mesto i predstavlja idealnu destinaciju za sve koji su u potrazi za unikatnim stvarima. 

Samo iskustvo šopinga u ovoj prodavnici, odnosno tržnom centru definitivno je zadovoljstvo po sebi. Zamislite stvari okačene na ofingere koji se kreću ispred vas kao na žičari i samostalno vrte.

Osim ovako zanimljivih detalja, Rare Market je takođe vrlo moderno i minimalistički uređen, pa je lako pronaći i probirati komade garderobe koji su u ovom modnom centru zavredili vašu pažnju, a kako kažu oni koji su ga posetili – savršen je i ambijent za pravljenje vrhunskih fotografija tokom šopinga.

A gde ste vi imali najlepše iskustvo kupovine i šopingovanja? Sigurno neko mesto, ili web shop pamtite po posebno prijatnom doživljaju. Obratite pažnju na ambijent kojim ste okruženi prilikom sledećeg šopinga i videćete kako šoping postaje sasvim drugačije i lepše iskustvo! 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime