KONKURS CRNE OVCE ,,PRIČE O TELUˮ

0

Dragi čitaoci i autori,

Pozivamo vas da učestvujete na drugom konkursu Crne ovce (blacksheep.rs) za najbolju priču. Nakon uspešnog konkursa ,,Oktobar – mesec hororaˮ, ovoga puta vas pozivamo da učestvujete na konkursu ,,Priče o teluˮ.
Telo kao objekat, požuda, nagon, hram, telo kao simbol, telo kao sredstvo razmene, dodir, zagrljaj, telo kao bol, propadanje, smrt, telesnost kao (ne)mogućnost ljubavi.
Možete nam slati priče svih tema i žanrova, važno je samo da se kao bitan motiv vaše priče pojavljuje telo, deo tela, odnos tela i prostora, osećanje telesnosti u najširem smislu. Telo može biti telo čoveka, životinje ili nekog drugog bića. Telo može biti shvaćeno fiziološki i simbolički.
Očekujemo vašu društvenu, ljubavnu, erotsku, misaonu, esejističku, horor, fantastičnu, dečju, humorističku i drugu prozu.

Jedan autor može poslati više priča. Priče treba da budu dužine do 5 kucanih strana.

Priče šaljite na mejl: [email protected]

Konkurs je otvoren do 25. maja 2015. godine. Rezultati će biti poznati prvog juna, a odabrane priče objavljene tokom juna i jula.

U naslovu mejla napišite: za konkurs, a Word dokument nazovite imenom, prezimenom i naslovom priče (Marko.Marković.Naslov priče)
Ispod priče navedite svoje kontakt podatke i kratku biografiju.
Najbolje tri priče biće, kao i na prošlom konkursu, simbolično nagrađene, a ostale priče koje prođu u najuži izbor biće objavljene na sajtu blacksheep.rs. Takođe, sve priče iz užeg izbora ulaze u konkurenciju za objavljivanje u našem drugom po redu zborniku ,,Crna ovcaˮ, koji je planiran za jesen 2015. godine.

Očekujemo vas.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime