Objavljeni radovi “Nagradnog pesničkog konkursa”

2

Svi prispeli radovi na “Nagradnom pesničkom konkursu” koji su ispunili propozicije konkursa objavljeni su danas (4. april) na sajtu Top Novosti i našoj facebook stranici, u rubrici “Književni kutak”.

Inače, Top Novosti u saradnji sa Književnim klubom „Milutin Uskoković“ u Kuršumliji raspisali su ovaj pesnički konkurs na kome učesnike očekuju veoma vredne nagrade.

Prvu nagradu u iznosu od 7 hiljada dinara dodeljuje stručni žiri Književnog kluba „Milutin Uskoković“ Kuršumlija.

Drugu nagradu u iznosu od 5 hiljade dinara dodeljuje takođe stručni žiri Konkursa.

Stručni žiri u sastavu,  predsednik Književnog kluba “Milutin Uskoković”, profesor Momčilo Nikolić, sekretar Kluba, književnik Radivoje Pantić i pesnikinja Vesna Paunović Đukić odlučivaće o dodeli prve dve nagrade.

Treću nagradu u iznosu od 3 hiljade dinara dodeljuju Top Novosti a na osnovu glasova čitalaca tako što se možete glasati na facebook stranici Top Novosti, ili direktno na sajtu (opcija ispod objavljene pesme “sviđa mi se”).

Četvrtu nagradu za najčitaniju pesmu na Konkursu u iznosu od 2 hiljade dinara takođe dodeljuju Top Novosti. Ovu nagradu osvojiće najčitanija pesma na Konkursu.

Sve objavljene pesme na “Nagradnom pesničkom konkursu” možete pročitati u rubrici “Književni kutak”.

Rezultati glasanja (počinje danas, 4. aprila i traje u narednih petnaest dana – do 19. aprila), kao i ko su dobitnici vrednih nagrada na osnovu odluke stručnog žirija, biće objavljeni na sajtu Top Novosti 20. aprila.

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime