Novogodišnja radionica za najmlađe u Art pabu “Black fox”

0
Foto: Art pab "Black fox"

U duhu predstojećih praznika u Art pabu „Black fox“ urađena je još jedna novogodišnja radionica. Najmlađi su u velikom društvu i sjajnom raspoloženju pravili novogodišnje čestitke.

Tradicija društveno-angažovanog rada u Art pabu se nastavlja. Treća je godina kako se u ovom umetničkom okruženju organizuju besplatne radionice za decu, a interesovanje najmlađih i njihovih roditelja ne jenjava.

– Mi radimo ovo sa srcem, a kad nas pitaju koliko košta odgovaramo: besplatno je i uvek će biti. Naš kreativni tim čine Ivana Milosavljević, Ivana Ivković i moja lisičasta malenkost – rekla je Jelena Mitić, vlasnica paba „Crna lisica“.

Foto: Art pab “Black fox”

Pod sloganom „Možemo da pravimo dobre priče zajedno“ i „Velika deca za male ljude“ u ovom pabu se stalno događaju koncerti, dečje radionice i sjajne dobrotvorne akcije. Za svoje humanitarno angažovanje Jelena i Miloš su prošle godine dobili Povelju humanosti od Rotaract cluba Prokuplje. A da nema pauze u kreativnom i humanom radu pokazuje i akcija koja počinje sutra: „Art pab i Topličanka prave biblioteku!“ Više čitajte u našem magazinu Topličanka.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime