Svečanost povodom 27 godina SPS-a u Kuršumliji

0

Opštinski odbor SPS Kuršumlija danas je u sali ove partije obeležio je 27 godina od osnivanja stranke kome su prisustvovali članovi i brojni gosti.

Predsednik OO SPS Kuršumlija Milan Stepanović je najpre podsetio podsetio na istorijat stranke od osnivanja do danas i tom prilikom podsetio na zaslužne socijaliste koji su ovu stranku vodili u prethodnom periodu.

Stepanović je nakon toga govorio o planovima partije u budućem periodu.

– Želimo da izgradimo Kuršumliju kao savremenu, evropsku, demokratsku, pravnu, građansku, slobodnu, ekonomski prosperitetnu, socijalnopravednu – snažnu opšinu, u kojoj će naši građani živeti životom dostojnog čoveka. Da bismo uspostavili Kuršumliju kao jaku Opštinu, potreban je novi međugeneracijski sporazum. Kuršumliji je potreban veliki dogovor između mladih ljudi u srednjoj i zreloj dobi. Spoj mladosti i energičnosti sjedne i iskustva i mudrosti s druge strane, je najbolja formula za krizna vremena. Cilj naše partije i našeg rukovodstva u Kuršumliji je da mirimo zavađeno, da spajamo razdvojeno. Socijalistička partija Srbije je brojan i dobro organizovan tim ozbiljnih ljudi, za ozbiljna vremena koja su pred nama, rekao je Stepanović.

Prisutne je pozdravio i državni sekretar u Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu Žikica Nestorović, koji je kazao da prenosi pozdrave od potpredsednika SPS Branka Ružića, koji zbog obaveza nije mogao da dođe.

Svečanom obeležavanju 27 godina SPS u Kuršumliji prisustvovali i šef kabineta ministra Branka Ružića Dejan Milovanović, predstavnici odbora SPS-a iz Toplice, kao i predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, zamenik predsednika opštine Nebojša Jović, predsednik SO Kuršumlija Dejan Lović i mnogi drugi.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime