UEST devojke ekstremno dobre u svemu!

0

Na prvom „Ženskom izazovu”, koji je organizovan u Nišu u organizaciji “Safari kluba” i Saveza za rekreativni sport povodom 8. marta, članice Udruženja ekstremnih sportova zablistale u svim diciplinama.

Sportsko rekreativni program pod nazivom „Ženski challenge“ održan je  u nedelju 10. marta na strelištu “Malča”. Timovi su se takmičili u četiri discipline od kojih su dve sa oružjem, jedna na konopcima i luk i strela. Svaki tim činile su po dve takmičarke, a UEST su predstavile Maja Radovanić i Tanja Blagojević.

One su ekipno osvojile 4. mesto, dok je Maja Radovanić osvojila prvo mesto u disciplini luk i strela, a Tanja Blagojević treće mesto u disciplini pištolj.

– Svi u klubu se mnogo ponosimo njihovim uspehom. Pripremale su se i savršeno odgovorile na svaki izazov. Ponosni smo što su deo Udruženja ekstremnih sportova Toplice. – rekao je predsednik UEST-a Saša Miljković.

 

UEST se inače često može pohvaliti nagradama i medaljama, a posebne zasluge idu upravo ženskom timu, jer žene u udruženju neretko prednjače u aktivnostima. Nedavno je bio takav slučaj, kada su se upravo članice kluba prve osmelile da stanu na skije u školi skijanja na Staroj planini. A pre par godina su se istakle na raftingu na Tari.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime